Itse

Vuoden 2020 sadonkorjuun merkitys ja merkitys

pari kuun edessä

Harvest Moon tunnetaan myös nimellä Hunter Moon joissakin kulttuureissa, ja se on tarjonnut ylimääräistä valoa alkuillalle monien vuosien ajan. Mutta Sadonkorjuun merkityksestä ja sen hengellisestä merkityksestä on enemmän opittavaa.

Milloin sadonkorjuukuu on vuonna 2020?

EarthSky.orgin mukaan , tämän vuoden Harvest Moon ilmestyy 1. lokakuuta klo 21.05 maailmanajan mukaan. Yhdysvaltain aikavyöhykkeillä tämä tarkoittaa 1. lokakuuta klo 18.05. ADT, 17.05. EDT, 16.05. CDT, 15.05. MDT, 14.05. PDT, 13.05. Alaskan aika ja klo 11.05 Havaijin aika. ''

LIITTYVÄT: Mikä on uusi kuu?



hiirihaukkasen höyhen merkitys

Kuinka sadonkorjuukuu sai nimensä?

Sadonkorjuukuu sai nimensä viljelijöiltä, ​​kun he huomasivat auringon laskettua, että taivaan ainutlaatuisen kuun ulkopuolella oli vielä valoa. Koska kuu tulee ulos syksyn iltaisin koko pohjoisella pallonpuoliskolla, he pystyivät antamaan nimen Harvest Moon pohtimaan sen valoa, joka auttoi sadonkorjuukautena.

Sitä on saattanut myös suosia Nora Bayesin ja Jack Norworthin vuoden 1903 kappale 'Shine On Harvest Moon':

'Loista, loista satokuussa Ylös taivaalla, minulla ei ole rakkautta'

Tammikuun, helmikuun, kesäkuun tai heinäkuun jälkeen lumiaikalla ei ole aikaa jäädä

Ulkona ja lusikka, Joten loista, loista satokuussa, Minulle ja galilleni. '

Mikä aiheuttaa sadonkorjuukuun?

Maanviljelijän almanakki selittää että kuun kiertorata-liike kuljettaa sitä enemmän itään yöstä yöhön. Normaali kuun nousu tarkoittaa, että kuu miehittää paikan taivaan pallolla, mutta kun maapallo kääntyy kohti kyseistä pistettä melkein 24 tuntia myöhemmin, kuu on jo siirtynyt itään noin 12 astetta, mihin maapallo kestää noin 50 minuuttia enää kiertää kohti kuuta uudessa asennossaan.

keskitaivas skorpionissa

Kun sadonkorjuun on aika nousta, se nousee suunnilleen samaan aikaan kuin maa. Tämä johtuu siitä, että Kuu on osassa eläinradan tähdistökaistaa, jossa täysikuu kulkee joka ilta, ja syksyn aikana Kuu muodostaa matalan kulman itäiseen horisonttiin.

Koska Kuun kiertorata on samanaikaisesti horisontin kanssa kyseisenä ajankohtana, sen suhde itäiseen horisonttiin ei muutu. Ja tämän aikana maapallo ei käänny niin kauas kohti kuuta.

Jotkut yöt ennen sadonkorjuukuuta ja sen jälkeen se saattaa nousta noin 23 minuuttia myöhemmin, mikä tarkoittaa, että lähellä syksyä esiintyy ylimääräistä sadonkorjuuaikaa. Kun kuu saavuttaa viimeisen vuosineljänneksensä, normaali 50 minuutin viive palaa ja se muuttuu kevään tullessa.

LIITTYVÄT: Kuinka käyttää kuun vaiheita toiveidesi ja unelmiesi ilmaisemiseksi

Mikä on korjuukuun merkitys?

Syy, miksi sadonkorjuukuu on erittäin merkittävä, johtuu siitä, että 12 kuukautiskiertoa vuodessa , sadonkorjuukuu nousee keskimäärin vain noin 50 minuuttia myöhemmin joka päivä, mutta lähempänä syksyn tasausta on vain 30 minuuttia myöhemmin.

avioliittolainaukset

Koko sadonkorjuukuu nousee auringonlaskun aikaan ja nousee useita yötä peräkkäin lähellä auringonlaskua.

Mitä elonkorjuukuu tarkoittaa hengellisesti?

Tänä vuonna sadonkorjuukuu on merkki unelmien vangitsemisesta. Lokakuun tulisi olla tapa saada ihminen nousemaan ja saavuttamaan tavoitteensa sen sijaan, että odottaisivat tavoitteiden saavuttamista.

Aikaisempia kuukausia käytettiin elämän suunnitteluun ja pohtimiseen. Nyt on aika kohdistaa tuohon kohteeseen ja olla valmis latautumaan uusille alueille, jotka lisäävät luottamusta itseensä ja kykyihinsä.

Täysikuu on Oinas, mikä voi aiheuttaa epävarmuutta. On erityisiä rituaaleja, joihin voit osallistua lievittää stressiäsi ja hyödyntää tätä kuukausi parhaalla mahdollisella tavalla.